Pisali smo zgodbo, polno doživetij, melodij, ritma, rim in smeha. V njej je nastopalo veliko likov – srčnih in glasbeno nadarjenih, ti so se družili z nami in nas spoznavali ter sprejemali takšne kot smo. 👫
Zgodbi smo na konec dodali piko z zaključno prireditvijo (in hkrati kulturnim dnem, ki so se ga udeležili vsi učenci in delavci šole) v petek, 2. 12. 2022, v KD Mengeš.
 
Učenci so nastopali z glasbeniki in glasbenico na velikem odru, pod sojem luči, z mikrofonom v roki – vsakdanjik glasbenika, za nas nepozabna izkušnja. 🫶
Iz srca se zahvaljujemo vsem gostom, ki ste si vzeli čas in bili z nami tudi v zaključnem poglavju našega projekta.
Iskrena hvala nastopajočim glasbenikom: Alex Mladenov, Maji Keuc – Amaya, Robertu Piklu – Manouche (Ljubljana)Slavko Ivančić, Žigi Kožarju ter vsem ostalim glasbenikom, ki ste z nami sodelovali na glasbenih delavnicah. Lepa hvala tudi gospe Anja Markovič 𝕂𝕠𝕞𝕦𝕟𝕚𝕔𝕚𝕣𝔸𝕟𝕛𝕒, ki je spretno in prijetno povezovala našo prireditev.
 
Projekt za projektom, izkušnja za izkušnjo, stik roke s stiskom roke … Vsi smo del tega sveta in druži nas več stvari, kot razdvaja. Osredotočimo se na tiste lepe in jih množimo. In če nam kdaj spodletijo besede, naj namesto nas govori glasba.
 
Projekt MUSInC – Z melodijo do inkluzije ❤️
 
Dostopnost