Športni dan

Pretekli teden smo v četrtek držali pesti za lepo vreme, brez padavin. In želja se nam je tudi uresničila! Sijalo je sonce, mi smo pa izvedli še en zelo kvaliteten športni dan. Starejši učenci naše šole so se na Atletskem stadionu Domžale pomerili v različnih atletskih disciplinah. Tekli so na 60m in 600m, skakali so v daljino ter tekmovali v metu žvižgača. Učitelji smo rezultate vestno beležili in ob prihodu v šolo tudi razglasili zmagovalce posamičnih kategorij znotraj razredov.

Mlajši učenci so športni dan posvetili izvajanju meritev za Športno vzgojni karton – po šoli so bile razporejene postaje za testiranja posameznih kategorij. Po opravljenih testiranjih so se nekateri razredi lotili še izvedbe zadolžitev za pridobitev nagrad v okviru projekta Zlati sonček, ali so se pa podali na sprehod po okolici šole oz. si priredili kakšne svoje športne igre.

Čas pouka je minil hitro, mi smo pa preživeli lep sončen športni dan!

Čestitke vsem sodelujočim učencem in pohvale učiteljem spremljevalcem za skrbno beleženje in vrednotenje dosežkov!

Posebna zahvala gre tudi Zavodu za šport Domžale, kjer so nam omogočili uporabo atletskega stadiona ter vseh športnih pripomočkov, katere smo potrebovali. Z njihovo pomočjo so naši učenci dobili občutek kako je biti pravi profesionalni atlet!

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli