Državno računalniško tekmovanje

V četrtek, 15. aprila 2021 je potekalo 14. državno računalniško tekmovanje z naslovom Z miško v svet, ki je namenjeno učencem v posebnem programu. Vzporedno je potekalo tudi 21. državno računalniško tekmovanje z naslovom Z računalniki skozi okna za učence, ki obiskujejo program NIS.

Tekmovanja sta potekala istočasno, na daljavo preko Zoom-a. Iz naše šole sta se tekmovanja udeležila le dva učenca. Ivan je pokazal računalniške spretnosti in reševanje nalog po navodilih v programu PowerPoint, Valentina pa je pokazala računalniške spretnosti pri uporabi QR kod in oblikovanje plakata po navodilih. Oba učenca sta se zelo potrudila in pokazala svoje računalniško znanje in veščine.

Razglasitev rezultatov je potekalo tudi preko Zoom-a, naslednji dan, v petek, 16. 4. 2021. Učenca sta razglasitev spremljala v svojem oddelku/razredu. Prireditev je vodil čarovnik Toni, ki je poskrbel tudi za čarovnije in smeh. Vsi organizatorji tekmovanja (ravnateljica OŠ Jela Janežič, župan Žiri, predsednik komiteja zveze Zotkis) so vsem tekmovalcem čestitali za njihove dosežke in vloženo delo. Oba naša učenca sta na državnem tekmovanju prejela srebrna priznanja. Iskrene čestitke obema tekmovalcema!

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli