Vabilo na roditeljski sestanek

Spoštovani starši/rejniki!

Vabimo vas na drugi roditeljski sestanek v tem šolskem letu, ki bo potekal v torek, 21. 9. 2021, ob 16:00, v prostorih šole.

Sestanek bo sestavljen iz dveh sklopov:

1)    Prvi del bo namenjen temi Kaj moramo vedeti, ko naš otrok odrašča? Predavanje bo vodila ga. Saša Jelnikar, diplomirana medicinska sestra iz Zdravstvenega doma Domžale, zadolžena za zdravstveno vzgojo otrok in mladine.

  • Drugi del bo, v sklopu Šole za starše, vodila gospa Mateja Petrič, direktorica Posvetovalnice za starše in učence Novo mesto. Osrednja tema bo Starševstvo je lep, a odgovoren poklic .

Da bomo lahko zagotovili vsa priporočila NIJZ, vas prosimo, da se na roditeljski sestanek prijavite preko elektronskega naslova: anja.orsic@guest.arnes.si. Svoj odgovor/prijavo posredujte čimprej oz. najkasneje do 20. 9. 2021. Na elektronski naslov, s katerega boste poslali prijavo, boste dobili povratni odgovor.

Zaradi varnosti otrok in ob upoštevanju ukrepov, tokrat ne bo organiziranega dodatnega varstva za učence.

Za udeležitev na roditeljskem sestanku je z odlokom vlade predpisano izpolnjevanje pogojev PCT. V zaprtih prostorih je obvezno tudi nošenje zaščitnih mask.

Potrudili smo se, da smo za vas izbrali zanimive in aktualne teme zato vas vljudno vabimo, da se sestanka udeležite!

Svetovalni delavki Manja in Anja

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli