Pred počitnicami…

Dragi učenci in starši
Spoštovani učitelji in drugi strokovni delavci šole!
Za nami je že šesti teden šolanja na daljavo! Marsikaj, kar se nam je prej zdelo nepredstavljivo, se je v teh tednih izkazalo za mogoče. Vsi smo se navadili na nov ritem in način dela. Vemo, da ni bilo lahko. Tako učitelji, kot starši in učenci, smo se spopadali s številnimi dilemami in težavami in zavedamo se, da marsikatere še nismo mogli razrešiti. Kljub temu, pa v prve počitnice v času dela na daljavo lahko zakorakamo s ponosom in hvaležnostjo v srcih.
Dragi starši in učenci. Hvala vam za vaš trud, sodelovanje, povratne informacije in podporo v teh tednih. V tem času se je pokazalo, da je ekipni duh na osnovni šoli Roje res močno prisoten in, da smo še kako skupaj in povezani tudi takrat, ko se fizično ne moremo srečati. Hvala za potrpežljivost, razumevanje in prilagodljivost.
Vam, dragi učitelji in drugi strokovni delavci šole pa iz srca hvala za iznajdljivost in delovno vnemo, ki je v teh dneh ni manjkalo. Hvala, da ste iskali nove načine za podajanje snovi, se trudili najti stik z vsemi učenci in niste obupali tudi takrat, ko ni bilo vse rožnato in, ko rezultat morda ni bil tak, kot ste ga pričakovali. Učiteljski poklic je eden tistih, v katerega se rodiš in ti ga ne more priučiti fakulteta. Vsi, ki delamo z otroci vemo, da je težko, ko ne moreš pristopiti do njih, jih povprašati po razpoloženju, jim pomagati pri razumevanju. Zato sem vam še toliko bolj hvaležna za ves vaš trud, da bi vseeno učencem zagotovili kvalitetno šolanje in občutek, da v tem nikakor niso sami.
Naj bodo ti tedni vsem v opomin, da zmoremo tako zelo veliko, če se stvari le lotimo s srcem! Hvala, da ste z našo šolo povezani s srcem! To se pozna!
Želim vam lepe praznične dni in prijetne počitnice!
mag. Andreja Škrlj, ravnateljica
(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli