Obvestilo o odpiranju šole s 1. 6. 2020

Spoštovani starši in rejniki!

Kot ste bili že obveščeni, so se z današnjim dnem v šolo vrnili učenci 4. in 5. razreda; v sredo, 3. 6. 2020, pa se nam pridružijo še učenci 6., 7. in 8. razreda.

Pouk se kot do sedaj začenja ob 8.00. Učenci, ki v šolo prihajajo samostojno, počakajo pred šolo in vzdržujejo razmak vsaj 1,5 m do ostalih ljudi. Pri vhodu bodo učitelji in dežurni učitelji, ki bodo sprejemali otroke in jih odpeljali v razred. Starši v šolo ne vstopajte.

Pouk bo potekal po urniku izpred zaprtja šole. Izvajali ga bodo učitelji v matičnih učilnicah. Potekalo bo jutranje varstvo in podaljšano bivanje.  Še vedno moramo zagotavljati čim manjše prehode iz skupine v skupino. Učenci se zadržujejo v učilnicah tudi med odmori.

Malica bo potekala v učilnicah, prinesel in odnesel jo bo dežurni zaposleni. Kosila se bodo delno izvajala v učilnicah, delno v jedilnici.

Prevozi bodo še vedno omejeni na manjše število učencev. V kolikor menite, da je vaš otrok z načinom prevozov zdravstveno preveč ogrožen, nas opozorite. Otroka v tem primeru pripeljite v šolo starši.

Za vsakega otrok mora šola prejeti podpisano Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo. Brez podpisane izjave otroka v šolo ne moremo sprejeti.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

Ravnateljica:

Mag. Andreja Škrlj

 

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli