OBVESTILO – nadaljevanje šolanja na daljavo

Spoštovani starši, rejniki, dragi učenci in učenke!

Z včerajšnjim dnem je ministrica za izobraževanje, znanost in šport izdala sklep, da je glede na število okužb najbolj optimalno, da šole zaenkrat ostanejo zaprte. To pomeni, da naslednjih 14 dni nadaljujemo s šolanjem na daljavo. Zaprti ostajajo tudi vrtci, izjema je nujno varstvo.

Dragi starši in rejniki – vemo, da situacija predstavlja velik izziv tako za nas učitelje in učence, kot tudi za vas. Vsem nam je v interesu, da se stvari odvijajo v največjo korist vašega otroka zato se vam zahvaljujemo za vso sodelovanje, razumevanje in pomoč pri uspešni izvedbi pouka na daljavo.

Dragi učenci in učenke – še naprej je pomembno, da opravljate šolske obveznosti in jih učiteljem ter učiteljicam pošiljate v pregled — to je vaša obveza. Ostanite odzivni in motivirani, pouk na daljavo je še vedno pouk. Če potrebujete kakršnokoli pomoč, se lahko vedno obrnete na razredničarke in/ali svetovalno službo.

O vseh nadaljnjih odločitvah glede organizacije vzgojno-izobraževalnega dela v času od 30. 11. 2020 dalje vas bomo obvestili takoj, ko dobimo navodila s strani ministrstva.

Pogrešamo vas in upamo, da se kmalu vidimo!

Kolektiv OŠ Roje

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli