Ob začetku počitnic

Dragi učenci, starši in učitelji.
Prišli smo do konca šolskega leta 2019/2020, katero nas je zaznamovalo z različnimi izzivi, s katerimi smo se morali spopadati prav tako vsi zaposleni šole, kot tudi otroci.
Tudi letos so bili postavljeni različni cilji, ki so si jih zadali učitelji in učenci. Uspešno so jih premagali in preskočili ciljno črto. Velika zahvala gre učiteljem, ki vsako leto pomagajo učencem premagovati te načrtovane cilje in včasih z njimi vsak dan preskakovati skoraj gore nemogočega. Nekateri so se naučili svojo prvo črko, nekateri naredili svoj prvi korak, nekateri pa uspešno zaključili šolanje.
V drugem polletju pa nas je zaznamoval virus, kateri nam je zaprl šole in nas naučil nekaj novega. Šolanje na daljavo je bilo nekaj novega tako za učitelje, kot tudi za učence in njihove starše. Hvala vsem, da smo zmogli in se kljub zaprtju šol še vedno učili in nadaljevali skupno zastavljene cilje.
Hvala vsem delavcem šole, ki ste na najrazličnejše načine pripomogli k razvoju otrok in naše šole.
Težko se je bilo posloviti, ko celo leto po hodnikih šole odmeva otroški smeh in dobra volja. Zato z veseljem pomahajmo šolskemu letu, ki je minilo, vam učencem in vsem delavcem šole pa želim čim bolj brezskrbne in sončne počitnice.
Ravnateljica, mag. Andreja Škrlj
(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli