3. roditeljski sestanek

Spoštovani starši in rejniki!

 

Vljudno vabljeni 3. roditeljski sestanek, ki bo v torek, 1. 12. 2015 ob 16.15. Ura je malo neobičajna, saj sestanke navadno pričenjamo ob 16.00, vendar smo se prilagodili našemu gostu, tako da Vas pričakujemo ob 16.15.

 

Na začetku boste lahko prisluhnili našemu učitelju Slavku Lenaršiču, ki Vam bo predstavil Prometno-varnostni načrt OŠ Roje, ki si ga lahko ogledate tudi na spletu (v zavihku O šoli izberete Promet).

Ob 16.30 pa bo za Vas predaval psihoterapevt, dr. Bogdan Polajner. Tema tokratne šole za starše bo spodbujanje otrokove samostojnosti v vsakodnevnih družinskih situacijah. Kot vedno, pa boste starši in rejniki dobili podporo in spodbude za Vaša vzgojna prizadevanja. Predavanje bo trajalo približno eno uro, dovolj časa pa bo tudi za Vaša vprašanja in dileme. Roditeljski sestanek bomo predvidoma zaključili ob 17.45.

 

Na šolo za starše ste res lepo vabljeni vsi starši in rejniki, saj bodo vsebine aktualne tako ta za tiste, ki imate otroka v posebnem programu, kakor tudi za tiste, ki imate otroka v prilagojenem programu ali pa v razvojem vrtcu.

 

Če boste potrebovali varstvo za otroka, vrnite prijavnico razredničarki do ponedeljka, 30. 11. 2015.

Vabilo s prijavnico si lahko ogledate na tej povezavi: 3. roditeljski sestanek

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prihajajočih dogodkov

 
 

Deli