Brezplačno predavanje za starše v Knjižnici Domžale

Zasloni in splet so postali sestavni del vsakdanjega življenja otrok in njihovih staršev. Vse več jih ima težave pri razumevanju sodobnega življenja otrok ter mladostnikov, mnogi pa izgubljajo ali pa so izgubili stik z njihovim življenjskim svetom. Veliko staršev je v situaciji, ko potrebujejo podporo ali pomoč pri spoprijemanju z izzivi tega zahtevnega življenjskega obdobja. Predavanje Družinska e-pravila se osredotoča na vzgojo v digitalnem s smernicami za starše otrok in mladostnikov. Priporočila, pravila in dogovori o načinih uporabe, (ne)ustreznost vsebin, pozitivni zgledi staršev in ostala preventivna sporočila, so še kako pomembna v ranljivem obdobju odraščanja.

Mladinski svet Domžale v sodelovanju s Centrom pomoči pri prekomerni rabi interneta Logout in Knjižnico Domžale, v torek, 29. 11. 2022, organizira predavanje za starše, ki bo potekalo v Knjižnici Domžale med 17.00 in 18.30 uro.

Ciljna skupina so starši osnovnošolskih otrok, udeležba je brezplačna, potrebna pa je prijava (prijavnica: https://forms.gle/o8aSfPGsBTAJV4AR9).

 

Opis zavoda – Logout, center pomoči pri prekomerni rabi interneta

Logout je prvi specializirani center pomoči ob različnih tveganih spletnih vedenjih, ustanovljen leta 2011. Naše poslanstvo je izboljšati dobro počutje v digitalnem okolju vseh, zlasti za otrok in mladostnikov, z zagotavljanjem podpore, pomoči, informiranja, izobraževanja in ozaveščanja o uravnoteženi in zdravi uporabi digitalnih medijev in zaslonske tehnologije.

 

Povezave do:

 

Vabljeni!

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 

Več prispevkov iz Nerazvrščeno

 
 

Deli